Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Klinisch Orthopedagoog Liselotte De Clerck

2021/01/04

Als Klinisch Orthopedagoog en Psychotherapeut i.o. begeleid ik kinderen en jongeren en hun gezin.

Terug

Kinderen en jongeren van 4 t.e.m. 21 jaar kunnen bij mij terecht voor psychologische begeleiding. Concreet werk ik met kinderen en jongeren met emotionele problemen, gedragsproblemen of ontwikkelingsproblemen. 

Ook de ouders - of andere belangrijke personen voor het kind - kunnen (indien gewenst) intensief betrokken worden. 

Samen met het kind of de jongere ga ik op zoek naar de meest geschikte methoden, bv. gesprekstherapie, tekenen, methodieken uit de psychodrama, ... . 

Ik ben afgestudeerd als klinisch orthopedagoog aan de KU Leuven in 2014. 

Vanaf oktober 2021 volg ik bijkomend een opleiding in de cognitieve gedragstherapie en experiëntiële therapie voor kinderen en jongeren (Universiteit Antwerpen). 

Voordat ik bij Aan-zet begon te werken, deed ik ervaring op in UKJA (Universitaire Kinder- en Jeugdpsychiatrie Antwerpen) als jongerentherapeut (stage) en als opvoedster. Ik werkte er met kinderen en jongeren met gedragsproblemen, hechtingsproblemen, identiteitsproblemen, autisme, angsten, somberheid, ... . Daarna werkte ik vier jaar als orthopedagoog in KOCA. Hier deed ik extra ervaring op in het werken met kinderen en jongeren met emotionele problemen, gedragsproblemen of autisme, al dan niet in combinatie met een lichte verstandelijke beperking. 

Ik ben erkend als klinisch orthopedagoog (visumnummer: 327731) en ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Orthopedagogen. 

Praktisch: een sessie kost 60€ en duurt 50 min. Het loont de moeite om bij uw mutualiteit na te gaan of (gedeeltelijke) terugbetaling mogelijk is. 

U kan mij bereiken via 0468 08 86 84 of liselottedeclerck@aan-zet.be en dan bekijken we samen uw vraag.

psycholoog | psychotherapeut | counseling | Orthopedagoog | Bij Peter Vanhoof kan je terecht voor individuele psychotherapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Deel dit artikel op

Aan-zet

Kerkstraat 140
2060 Antwerpen

Contactgegevens